OverTopSecreet deSecreten muziek Fotos agenda workshops contact
 
Vlesjnada
(voormalig Russische hoerenmadam)

Na haar gestrande carrière bij de opera van Kamtsjatka heeft Vlesjnada haar eigen “theater” opgezet in Moskou. Toen de grond onder haar de voeten te heet werd, heeft zij zich in Friesland gevestigd. Maak haar nooit ergens voor wakker, als zij eenmaal slaapt!
Mona
(ervaringsdeskundige)

Nadat zij als manager in een goedbezochte herentoilet haar fortuin had vergaard, besloot deze betrokken persoonlijkheid haar levenservaring te delen met anderen. Daarom richtte zij onlangs Mona’s adviesbureau op, waar zij nog altijd bereid is om heren van hun problemen af te helpen.
Paula Escoba
(voormalig Colombiaanse drugsbarones)

Haar naam doet menig CIA-agent huiveren. Toch is zij niet de koelbloedige lady waarvoor zij dikwijls gehouden wordt. Integendeel, zij is zo warm en blauwbloedig dat tropische slangen in haar nabijheid met gemak overleven.
 
Gwendoline
(voormalig schilderijenvervalster)

Niet veel mensen weten het van haar, maar Gwendoline is een meestervervalster. Nadat haar collectie met succes was geveild bij Sotheby’s besloot zij haar droom te verwezenlijken. Zij maakt nu furrore als degenslikster.
 
  Priscilla
(ex-nachtclubdanseres uit Vegas)

Na haar droom-carrière in Las Vegas is Priscilla een eigen benenstudio begonnen. Zij weet immers als geen ander hoe belangrijk het is om lange benen te hebben. Priscilla studio is daarom gespecialiseerd in beenverlenging!


Cruella de Ville

(bond-deskundige uit Slowakije)

Over Cruella is weinig meer bekend dan dat zij haar eigen Bond-jassen ontwerpt en daarvoor zelf de pelsen vangt. Wel is algemeen bekend dat zij haar Bond-jassen op de naakte huid draagt, wat haar de bijnaam “Gruwella” heeft opgeleverd.

Nappa

(overgelopen Noord Koreaanse Raketgeleerde)

Deze hooggeleerde (en onderbetaalde dame) besloot haar kennis te gelde te maken omdat zij nu eenmaal een zwak voor diamanten colliers heeft. Zij is nu gevierd sieradenontwerpster voor Lacroix.
Charity
(voormalig stuntvrouw uit Bollywood)

Geen stunt is haar te gek. Haar stand-ins kunnen het helaas niet navertellen, maar wat een lef! Springen vanaf de 70e verdieping, of dansen met baracuda’s…
het maakt niet uit. Haar kapsel blijft altijd perfect in orde.
 
Carmen
(croupier uit Monaco)

Boze tongen beweerden dat Carmen wegens inhaligheid is ontslagen bij het beroemde casino in Monaco. Maar inmiddels is bekend geworden dat prins Reinier haar gewoon aanbad en haar graag al zijn geld naliet, in haar reeds welgevulde decolleté. Zij heeft haar visjes op het droge.

 
  Nanette
(voorheen Franse relatiebemiddelingsbureau Nanette)

Deze platinablonde francaise gooide hoge ogen bij de beau-monde in Paris. Zij was de aanstaande verloofde van Nicolas Sarkozy, toen Carla roet in het eten kwam gooien. En Nanette haat roet in haar eten!


Wu

(voormalig professionele karaoke-zangeres uit Deng Xiang)

Met haar oneindige charme weet Wu haar publiek te vloeren. Zij hoeft slechts met haar valse wimpers te knipperen om als winnares van welke-show-dan-ook te worden uitgeroepen. Ook bakt zij heerlijke flensjes.
Katrina
(Zwitserse verpleegster)

Deze jongedame had nu eenmaal een zwak voor (rijke) oude heren, die zij verpleegde tot zij hun laatste adem uitbliezen. Nadat haar tiende echtgenoot het leven liet in de echtelijke sponde, besloot Katrina met haar bescheiden kapitaal een eigen beautyfarm te beginnen met haarzelf als enige klant en louter jongemannen in dienst.

Betsy
(winnares Paris-Dakar Race 2005 t/m 2018 in de tank-klasse)

Als Betsy in haar tank-top komt aanracen, gaat menig mannenhart sneller kloppen. Ja, zelfs zó snel kloppen, dat zij reanimatie nodig hebben. Maar onze Betsy is niet te stoppen en gaat als eerste over de Finish!
 
Tatjana
(uitgeworpen messenwerpster uit Transsylvanië)

Omdat zij door enkele nabestaanden in haar thuisland gedwongen werd een bril te dragen is Tatjana gevlucht naar het westen waar zij nu een glansrijke carrière heeft opgebouwd als waarzegster èn chihuahua-dompteuse.

 
  Nina
(de verschrikkelijke)

Zij is in Wit-Rusland als ninja getraind en legt beren om met haar blote handen. Poetin heeft veel van haar geleerd. Omdat zij echter weigerde met hem te trouwen is zij verhuisd naar Nederland. Thans runt zij een succesvolle poedel-trimsalon.

Marisjka
(voormalig onderzeebootkapitein)

Reeds als kleuter bleek dat Marisjka haar adem heel lang kon inhouden. Haar tsaristische pleegouders zagen dan ook een glansrijke rol voor haar weggelegd als kapitein bij de Russische marine. Nadat zij echter alle matrozen had afgewerkt vond ze toch beter om prima ballerina te worden. Ze is inmiddels wereldberoemd.
Kimberly
(het ontspoorde achternichtje van Queen Elisabeth)

Hoewel het blauwe bloed haar door de aderen vloeit, is zij toch heel eenvoudig gebleven. In het dagelijks leven is zij “personal trainer” van menig Britse adelborst, die zij voorziet van, nou ja, zeg maar, speciale lichaamstrainingen.
 
 
Sitemap  
  © 2011 - www.topsecreet.nl