OverTopSecreet deSecreten muziek Fotos agenda workshops contact
 


Onze theatrale muziekact bestaat uit een bijzonder en gevarieerd gezelschap van 16 muzikale vrouwen met 'gevoel voor drama'. Humor speelt een belangrijke rol bij Top Secreet. Onze optredens zijn altijd afwisselend; qua toneelbeeld en zang. Er is ruimte voor solo's en theatrale intermezzo's. We werken met professionele regisseurs om de theatrale kant beter te ontwikkelen en volgen workshops voor de stemontwikkeling en beweging.

De muzikale leiding is in handen van Corinne Staal. Zij begeleidt op de piano en arrangeert voor Top Secreet. Alle arrangementen worden speciaal voor ons gemaakt, ook door diverse andere prominente arrangeurs en ons repertoire is op het concept Top Secreet afgestemd. De artistieke leiding en vormgeving is in handen van Gonneke van Hoesen Korndorffer, oprichtster van Top Secreet. We zijn een vereniging en aangesloten bij stichting Balk.

We treden graag op in theaters, zodat we ons lichtplan en decor optimaal kunnen inzetten. Maar uiteraard treden we ook op in dorpshuizen en andere zalen, waarbij we een aangepaste versie van decorstukken en licht kunnen inzetten. Onze theatrale muziekact is ook geschikt voor feesten, openingen, etc., maar minder voor straatoptredens, tenzij er een overdekt podium en geluidsversterking is.

Naast onze optredens hebben we ook een Top Secreet Academy opgericht, die diverse workshops aanbiedt voor vrouwen die de secreet in zichzelf willen ontdekken of ontwikkelen. Zie elders op deze website onder de knop 'workshops'.

In de voorstelling "Top Secreet meets 007" binden de bevallige secreten zingend de strijd aan met hun James. De mooie dubbelspionne Lola, de gevaarlijke geleerde Vlesjnada, de immer charmante secretaresse Pennie en de ijskoude beroepskiller Olga storten zich vol overgave op James. De Top Secreten nemen u mee in een achtbaan van spanning en emoties. Wie zal deze strijd gaan winnen? En: zal James het wel overleven?

Voor meer informatie en boekingen:
06-20391970 / info@topsecreet.nl
                           
 
 
 
 
Sitemap  
  © 2011 - www.topsecreet.nl