OverTopSecreet deSecreten muziek Fotos agenda workshops contact
 
Na optredens kregen de secreten van Top Secreet regelmatig extatische reacties van vrouwen die zich bevrijd voelden en gesterkt, niet alleen in hun vrouw zijn, maar vooral in hun Secreet zijn. Vaak vroegen vrouwen op welke manier zij zelf aan de slag zouden kunnen met het vinden van de Secreet in zichzelf, het worden van een Echte Secreet of gewoon een uurtje Secretenlol. Om gehoor te geven aan al deze smeekbedes is Top Secreet in 2012 begonnen met de Top Secreet Academy. De drie workshops die gaandeweg zijn ontwikkeld zijn inmiddels een daverend succes. Kijk snel welke workshop het beste past bij jou en je vrienden, vriendinnen, collega’s, familieleden, etcetera. en boek een workshop bij het onderstaande Secreetje.

1. Secreet voor beginners

We werken gedurende twee uur met je aan de Basisvaardigheden van een Top Secreet. Je leert te staan, te kijken, te lopen en te zingen als een Top Secreet, tussen de Secreten zelf. De workshop is te boeken rondom onze optredens. Je staat namelijk dezelfde avond al met twee nummers op het podium met je pas geleerde Secreet Vaardigheden! Zoals een deelneemster in Workum verzuchtte, die onlangs meedeed met deze workshop: “Wat doen jullie dit leuk, ik heb in jaren niet zoveel lol gehad. Ik voelde me een supervrouw. Had ik deze workshop maar eerder gedaan, dit smaakt naar meer!”

Wie durft: €25,- per persoon, met een minimum van 10 deelnemers.
Als de workshop voorafgaand aan een optreden wordt geboekt, dan zijn de kosten voor de workshop €15,- per persoon.

2. Godin of Secreet
Aphrodite of Athena, allemaal hebben ze een Secretenkant. Aangezien wij als vrouwen uiteraard allemaal Godinnen zijn, zijn wij ook allemaal Secreten...maar daar moet je wel wat voor doen!!!!! Deze workshop is dan ook een uitkomst en te boeken voor vriendinnen, familieleden, collega’s, maar in ieder geval vrouwen van 15 tot 105. Niet geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar balans, we werken juist met je extreme kanten. Ook na deze workshop sta, kijk, zing en loop je als een Secreet. Daarnaast kun je gebruik maken van de Godin en Secreet die het dichtst bij je staat en laat je deze schitteren tijdens het nachtclubnummer en vrolijke nummer dat we instuderen onder begeleiding van de Top Secreten. Boukje (42) die deelnam aan een van de eerste workshops mailde ons: “Deze workshop heeft mijn leven veranderd. Ik was altijd een verlegen vrouw. Op de achtergrond. Altijd bezig met anderen. Ik zie nu dat ik zoveel in me heb: ik voel me verleidelijker, levenslustiger en krijg ook veel vaker mijn zin!”

Ook deze workshop duurt vier uren en kost €65,- en start met een minimum aantal van 10 vrouwen.

 
 
Bel voor meer informatie over de workshops of optredens:
Gonneke van Hoesen Korndorffer: 06 – 20391970

 
 
Sitemap  
  © 2011 - www.topsecreet.nl