Top Secreet is in 2012 begonnen met de Top Secreet Academy. Vrouwen en soms mannen vroegen ons regelmatig na optredens of ze ook bij ons zouden kunnen komen zingen, alleen of gewoon een keer met vriendinnen. De twee workshops die gaandeweg zijn ontwikkeld, worden inmiddels vaak geboekt door collega’s, vriendinnen groepen, familieleden. Kijk welke workshop het beste past bij wat je voor ogen hebt en boek een workshop bij Gonneke van Hoesen Korndorffer.

Top Secreet voor Beginners

 
Bij deze workshop werken we gedurende twee uur met je aan de Basisvaardigheden van een Top Secreet. Je leert te staan, te kijken, te lopen en te zingen als een Top Secreet, tussen de Secreten zelf. De workshop is te boeken rondom onze optredens. Je staat namelijk dezelfde avond al met twee nummers op het podium met je pas geleerde Secreet Vaardigheden! Zoals een deelneemster in Workum verzuchtte, die onlangs meedeed met deze workshop:
“Wat doen jullie dit leuk, ik heb in jaren niet zoveel lol gehad. Ik voelde me een supervrouw. Had ik deze workshop maar eerder gedaan, dit smaakt naar meer!”
Wie durft: €25,- per persoon, met een minimum van 10 deelnemers. 

Godin of Secreet

 
Aphrodite of Athena, allemaal hebben ze een Secretenkant. Aangezien wij als vrouwen uiteraard allemaal Godinnen zijn, zijn wij ook allemaal Secreten…maar daar moet je wel wat voor doen!
Deze workshop is dan ook een uitkomst en te boeken voor vriendinnen, familieleden, collega’s, maar in ieder geval vrouwen van 15 tot 105. Niet geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar balans, we werken juist met je extreme kanten.
Deze workshop kost €35,- per persoon, met een minimum van 8 deelnemers.

Meer informatie / boeken

Email:
info@topsecreet.nl

Telefoon:
Gonneke van Hoesen Korndorffer: 06 – 20391970