Onze theatrale muziekact bestaat uit een bijzonder en gevarieerd gezelschap van 16 muzikale vrouwen met 'gevoel voor drama'. Humor speelt een belangrijke rol bij Top Secreet. Onze optredens zijn altijd afwisselend; qua toneelbeeld en zang. Er is ruimte voor solo's en theatrale intermezzo's. We werken met professionele regisseurs om de theatrale kant beter te ontwikkelen en volgen workshops voor de stemontwikkeling en beweging.

De muzikale leiding is in handen van Corinne Staal. Zij begeleidt op de piano en arrangeert voor Top Secreet. Alle arrangementen worden speciaal voor ons gemaakt, ook door diverse andere prominente arrangeurs en ons repertoire is op het concept Top Secreet afgestemd. De artistieke leiding en vormgeving is in handen van Gonneke van Hoesen Korndorffer, oprichtster van Top Secreet. We zijn een vereniging en aangesloten bij stichting Balk.
Onze theatrale muziekact is geschikt voor alle soorten van bijeenkomsten, feesten, openingen, etc. maar wat minder voor straatoptredens, tenzij er een (overdekt) podium en geluidsversterking is. Met onze productie uit Postmodern Leed (première 30 nov 2019) treden we graag op in theaters, of accomodaties waarbij we ons lichtplan en decor optimaal kunnen inzetten.

Naast onze optredens hebben we ook een Top Secreet Academy opgericht, die diverse workshops aanbiedt voor vrouwen die de secreet in zichzelf willen ontdekken of ontwikkelen. Zie 'workshops'.


Bel voor meer informatie over optredens of workshops:

Gonneke van Hoesen Korndorffer: 06 – 20391970
Trees Hilverda: 06 – 29258508